CONNECT:  
             

Νέα σελίδα στη φυσική αντιγήρανση

Skingurus Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016
Skingurus

 

ΚΟΡΡΕΣ ,ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ Μια φυσική δραστική ουσία, η λουπεόλη, δίνει την ευκαιρία στα φύλλα της Καστανιάς να αναγνωριστούν διεθνώς ως κορυφαία πηγή αντιοξειδωτικών και στο εργαστήριο Κorres να αναπτύξει μια παγκόσμια καινοτομία στη φυσική αντιγήρανση με ελληνική υπογραφή.

Korres, Καστανιά Αρκαδική

Τι είναι: Η νέα αντιρυτιδική και συσφιγκτική σειρά περιποίησης της επιδερμίδας στη μεταβατική δεκαετία των 40+ που αξιοποιεί για πρώτη φορά τις πλούσιες αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες της καθαρής λουπεόλης από τα φύλλα της Αρκαδικής Καστανιάς, χάρη στο μόριο Active HALupeol μια έμπνευση και δημιουργία του εργαστηρίου Κorres.

Η έμπνευση: Σημείο εκκίνησης το φιλόδοξο project AGROCOS- η μεγαλύτερη πρωτογενής έρευνα σε φυσικά συστατικά του πλανήτη. Σύμφωνα με τις μελέτες της έρευνας η Καστανιά και συγκεκριμένα, τα φύλλα της, αναδείχτηκε σε κορυφαίο αντιοξειδωτικό συστατικό ελληνικής προέλευσης . Από το σύνολο των αντιοξειδωτικών παραγόντων που που εντοπίστηκαν σε τμήματα του φυτού, το εργαστήριο Korres ξεχώρισε τη λουπεόλη, μια φυσική δραστική ουσία με αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών επιστημονικών μελετών αλλά λόγω της αδιάλυτης μορφής της δεν είχε ακόμη αξιοποιηθεί ανάλογα από τη σύγχρονη κοσμητολογία. Την ουσία αυτή, η Κorres κατόρθωσε, για πρώτη φορά, να ενσωματώσει σε καθαρή μορφή, σε μια καλλυντική σύνθεση, δημιουργώντας το μόριο Active HALupeol, ένα ενεργό πλέγμα υαλουρονικού οξέος που επιτρέπει τη μεταφορά της στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Τι κάνει: Χάρη στο δραστικό μόριο Active HALupeol -παγκόσμια καινοτομία της μάρκας- που βρίσκεται στην καρδιά της σύνθεσης, τα προϊόντα της νέας σειράς Αρκαδική Καστανιά προσφέρουν προληπτική όσο και επανορθωτική δράση κατά των ρυτίδων επεμβαίνοντας σε όλες τους τις διαστάσεις, βάθος, πλάτος και επιφάνεια, μέσω της δράσης της σε 3 άξονες:

· Σε κυτταρικό επίπεδο, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες διπλασιάζοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων όταν δέχονται επιθέσεις από τις ελεύθερες ρίζες. Έτσι, η επιδερμίδα οχυρώνεται για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις βλάβες που προκαλεί, όπως είναι οι ρυτίδες και η απώλεια ελαστικότητας.

· Σε γονιδιακό επίπεδο ρυθμίζει την έκφραση των γονιδίων που συμβάλλουν στην πρωτεόσταση, τον πολύτιμο αυτό φυσικό μηχανισμό απομάκρυνσης των κατεστραμμένων πρωτεϊνών, μια από τις βασικές αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο, τα κύτταρα επανέρχονται στους φυσιολογικούς ρυθμούς λειτουργίας τους και η επιδερμίδα κατορθώνει να επανορθώσει τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες και να μειώσει την εμφάνισή τους.

· Τέλος, μειώνοντας τη δράση των ενζύμων που καταστρέφουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη και τονώνοντας τους μηχανισμούς παραγωγής των πρωτεϊνών αυτών που εξασφαλίζουν την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, το καινοτόμο μόριο Active HALupeol συμβάλλει σημαντικά στην ανάκτηση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και ενός πιο νεανικού σχήματος στην εμφάνιση της επιδερμίδας.

Skingurus say

Μπορεί να μην ανήκω στη ….δεκαετία στην οποία απευθύνεται η Καστανιά Αρκαδική, η επαγγελματική, όμως, περιέργεια ιδιαίτερα μετά τα όσα, πολύ ενδιαφέροντα, ακούσαμε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση για την επιστημονική έρευνα, το βασικό της συστατικό και την τελική σύνθεση της νέας σειράς, ήταν κάτι παραπάνω από αρκετή για να θέλω να την «γνωρίσω» σε πρώτο πρόσωπο. Ξεκίνησα λοιπόν να τη χρησιμοποιώ στις αρχές του περασμένου μήνα. Την πρώτη εβδομάδα αποφάσισα να δοκιμάσω μόνη της την κρέμα χωρίς ορό για να έχω πιο ξεκάθαρη εικόνα. Πλούσια υφή- χρησιμοποιώ τη σύνθεση για ξηρές επιδερμίδες- που απορροφάται εύκολα. Νιώθω την επιδερμίδα μου επαρκώς ενυδατωμένη στη διάρκεια της μέρας. Από τη δεύτερη βέβαια εβδομάδα που επανέρχομαι στη γνωστή ρουτίνα με ορό και κρέμα μαζί, όπως κάνω, άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια, η αίσθηση της σωστής ενυδάτωσης είναι ακόμη πιο έντονη. Το ίδιο ευχάριστη είναι η κρέμα ματιών όπως και η κρέμα νύχτας που χρησιμοποιώ μόνη ή με το αγαπημένο μου Serum Oil Μαύρη Πεύκη. Ένα μήνα μετά, έχω να πω ότι νιώθω και διακρίνω τη βελτίωση στην υφή, τη φωτεινότητα και τονικότητα της επιδερμίδας μου και, φυσικά, μπορώ να φανταστώ πόσο πιο άμεση θα είναι η ευεργετική της δράση στο κατάλληλο target group. Α.Θ.

Για μένα, που επίσης έχω περάσει πλέον την δεκαετία των 40 και η ανάκτηση της σφριγηλότητας είναι πλέον η πρώτη μου προτεραιότητα, αφορμή για να δοκιμάσω την κρέμα ημέρας και ματιών Καστανιά Αρκαδική, στάθηκαν τα καθημερινά ενθουσιώδη σχόλια - σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να τα διαβάσετε κι εσείς- των "50 skingurus" που εδώ και ένα μήνα συμμετέχουν στο πάνελ αξιολόγησης των προϊόντων της νέας σειράς. Η δροσερή και ανάλαφρη υφή στην κρέμα ημέρας για κανονικές/μεικτές επιδερμίδες που χρησιμοποιώ είναι το πρώτο που της αναγνώρισα. Μέρα με τη μέρα όμως διαπιστώνω με έκπληξη ότι καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου. Ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκα "καλή είναι αλλά εγώ θέλω κάτι περισσότερο" . Τις ίδιες αν όχι καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε η κρέμα ματιών γιατί εδώ τα αποτελέσματα είναι όντως ορατά- πιο φωτεινή και πιο λεία επιδερμίδα. Η Καστανιά Αρκαδική τελικά επιβεβαιώνει κάτι που έχω καταλάβει έπειτα από δοκιμές αμέτρητων προϊόντων: ότι όταν μια καλλυντική φόρμουλα είναι σωστά μελετημένη,περιέχει συστατικά που αποδεδειγμένα ωφελούν την επιδερμίδα και το σημαντικότερο, τα συστατικά αυτά βρίσκουν το στόχο τους, μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και σε αυξημένες ανάγκες, μερικές φορές καλύτερα κι από συνθέσεις που θεωρητικά απευθύνονται σε ώριμες, επομένως πιο απαιτητικές επιδερμίδες...Λ.Ι.

 

 

 

© Copyright 2019 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lierac Premium La Cure

 

2019-05-27
​Ψήφος ανανέωσης-για την επιδερμίδα…

Έχοντας συμπληρώσει  28 ημέρες χρήσης της πολυτελούς κούρας της Lierac , ζητήσαμε από τις 5 φίλες...  

Galénic, Aqua Infini Gel d’Eau Fraîcheur

 

2019-07-02
​Ατέλειωτη φρεσκάδα

Μπορεί ένα gel, δροσερό σαν το νερό, να εξασφαλίζει βέλτιστη ενυδάτωση ακόμα και σε μια ξηρή επιδερμίδα;...  

ANREye Supercharged Complex Synchronized Recovery

 

2018-09-24
Μήπως τα βλέπετε όλα μπλε;

Ζούμε μέρα-νύχτα με το βλέμμα καρφωμένο σε μια οθόνη, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι το μπλε φως...  

low budget beauty

 

2018-01-17
6 serums, που αγαπούν… το πορτοφόλι μας

Ποιος είπε πως η περιποίηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητα ένα ακριβό σπορ; Η αγορά των καλλυντικών...  

SO

 

2018-07-19
Το ντεμακιγιάζ που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε

Μπορεί ένα προϊόν καθαρισμού να μετατρέψει μια πληκτική, για τις περισσότερες από εμάς, διαδικασία...  

L'Ymola

 

2019-05-29
Διαφορετικά σώματα- ξεχωριστές ανάγκες

Μετά από πολλά χρόνια «γνωριμίας» για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε και προσωπική...  

curly

 

2018-04-20
My curly hair heroes

Η ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη που προσφέρουν οι leave-in κρέμες δεν είναι μόνο ότι φροντίζουν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;