CONNECT:  
             

10 γυναίκες μιλούν για … καλλυντικά (part II)

Guest Editor Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017
Guest Editor

 

La Prairie Όπως ίσως θυμάστε, πριν λίγο καιρό δοκιμάσαμε το καινοτόμο Line Interception Power Duo, τη διπλή αντιγηραντική σύνθεση της La Prairie, που υπόσχεται ορατή αναδόμηση της επιδερμίδας, μέσα σε 14 μέρες και 14 νύχτες. Αυτή τη φορά ζητήσαμε από γυναίκες που δοκίμασαν το νέο προϊόν να μας μιλήσουν για την εμπειρία τους αλλά και για την αγαπημένη τους μάρκα!

Tι ήταν αυτό που σας παρακίνησε να δοκιμάσετε το Line Interception Power Duo; Ποια ήταν η κυριότερη ανησυχία σας ; Ποια ήταν η εμπειρία σας από τη χρήση του ; Είδατε διαφορά στην επιδερμίδα σας στη διάρκεια των πρώτων 14 ημερών και 14 νυχτών;

Ειρήνη Χ. Η συσκευασία του . Πολύ πρακτική. Στην ηλικία μου- είμαι 50 ετών- δεν πιστεύω ότι μια κρέμα μπορεί να έχει αποτέλεσμα botox ή lifting. Ούτε άλλωστε το αναζητώ. Αυτό που εγώ θέλω είναι να έχω μια πολύ καλή ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία- το Line Interception Powder Duo έχει υψηλό δείκτη SPF- και να μη γυαλίζω. Να διατηρώ με λίγα λόγια την επιδερμίδα μου υγιή. Βρήκα πως είναι πολύ θρεπτική. Δεν έφυγαν, όπως είναι φυσικό, οι ρυτίδες, αλλά ένιωσα πολύ καλύτερα την επιδερμίδα μου.

Μαρία Ν. Θέλω να δοκιμάζω κάθε νέο προϊόν, αρκεί φυσικά να καλύπτει τις ανάγκες μου. Με απασχολούν οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια μου και το πρήξιμο περισσότερο όμως οι πανάδες που έχουν εμφανιστεί. Τόσο άμεσα, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένη με τη σειρά Platinum και ίσως είναι δύσκολη η σύγκριση.

Μαρκέλα Π. Μπορεί να σας φανεί αστείο. Είμαι όμως νέα μαμά και δεν έχω άφθονο χρόνο στη διάθεσή μου για να βάλω πολλά πράγματα. Η συσκευασία με τις δύο κρέμες σε ένα μπουκάλι βρίσκω πως είναι εξαιρετική και πολύ πρακτική για τα ταξίδια. Ναι, διέκρινα διαφορά. Ιδιαίτερα στις λεπτές γραμμές της κόπωσης, που έχουν λειανθεί. Συνεχίζω να το χρησιοποιώ. Το έχω συστήσει μάλιστα και σε φίλες μου.

Aνθούσα Π. Η συνεργάτης της La Prairie. Όσα μου είπε για το νέο προϊόν με έπεισαν να το αγοράσω και να το δοκιμάσω. Υπάρχει μια λείανση στην επιδερμίδα μου χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι εξαφανίστηκαν οι ρυτίδες. Σίγουρα θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ. Είμαι ευχαριστημένη για όλα όσα προσφέρει στο δέρμα μου.

Αγγελική Κ. Μου το πρότειναν οι αισθητικοί της La Prairie. Βρίσκω πρώτα απ όλα πολύ πρακτική τη συσκευασία του. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ, διαπιστώνω τα θετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου. Η λείανση και η φωτεινότητα στην όψη του δέρματός μου ήταν άμεσα ορατές. Όπως σας είπα, ξέρω ότι το τσιγάρο αφήνει τα ….ίχνη του και στο δέρμα. Είμαι λοιπόν πολύ ευχαριστημένη από τη διαφορά που διακρίνω.

Κατερίνα Χ. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την επιδερμίδα μου, αλλά είναι φυσικό, μεγαλώνοντας, να αρχίζουν να εμφανίζονται κάποιες ρυτίδες, λίγη χαλάρωση. Αυτό σημαίνει ότι θέλω μια αντιγηραντική κρέμα που να κάνει …λίγο από όλα, γιατί για εμάς τις εργαζόμενες, είναι κάπως δύσκολο να χρησιμοποιούμε διαφορετικές κρέμες με διαφορετική δράση την κάθε μια… Από τις πληροφορίες που μου έδωσαν οι κοπέλες της La Prairie, κατάλαβα ότι το Line Interception Powder Duo έχει μια ενισχυμένη, πιο δραστική σύνθεση κι αυτό ήταν που με έπεισε να το αγοράσω . Πρέπει να πω ότι τις εμπιστεύομαι απόλυτα-ό,τι μου έχουν προτείνει ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν, ποτέ δεν ένιωσα ότι κάνουν πώληση…. Το φόρεσα σε συνδυασμό με το booster, όπως με συμβούλεψαν οι αισθητικοί και η εμπειρία μου ήταν 100% θετική. Αποτελεσματικό, ευχάριστο και πολύ πρακτικό! Το να δω αποτελέσματα άμεσα, σε 5,10,14 μέρες δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Ντιάνα Σ. Το νέο Line Interception Powder Duo είναι εξαιρετικό γιατί τα συνδυάζει όλα και επιπλέον είναι αρκετά πιο οικονομικό. Η κρέμα ημέρας και η κρέμα νύχτας μαζί, προσφέρουν τόση λάμψη, τόση ενυδάτωση! Το φοράω πάνω από ένα μήνα τώρα και είδα διαφορά. Ακόμα και οι γύρω μου, μου λένε ότι το πρόσωπό μου έχει αλλάξει!

Βιολέτα Β. Στο Line Interception Powder Duo με εντυπωσίασε και πάλι η συσκευασία γιατί ένα από τα ελάχιστα μειονεκτήματα της μάρκας αυτής είναι ότι τα προϊόντα της είναι βαριά και δεν μεταφέρονται εύκολα. Η δουλειά μου είναι τέτοια που με αναγκάζει να βρίσκομαι αρκετές νύχτες έξω από το σπίτι, επομένως χρειάζομαι καλλυντικά εύχρηστα, που μπαίνουν στην τσάντα. Το Line Interception Powder Duo είναι ένα διπλό προϊόν αλλά ελαφρύ, που κλειδώνει και δεν χύνεται. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι δίχρωμο διευκολύνει πολύ γιατί με την ηλικία, εγκαθίσταται και η πρεσβυωπία και δεν μπορείς εύκολα, χωρίς γυαλιά να διαβάσεις τα μικρά γραμματάκια της ετικέτας! Το χρησιμοποιώ ένα περίπου μήνα, είμαι πολύ ικανοποιημένη, έχει προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα μου, αλλά πιστεύω πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να δω κάποια άλλη μεγάλη διαφορά- ίσως γιατί δεν κάνω ρυτίδες, αλλά με απασχολεί περισσότερο η χαλάρωση.

Ευγενία Τ. Το Line Interception Powder Duo μου το πρότειναν τα κορίτσια της La Prairie, έπειτα από τόσα χρόνια, γνωρίζουν καλά τις ανάγκες μου κι εγώ τις εμπιστεύομαι απόλυτα. Η μεγαλύτερη ανάγκη μου είναι η ενυδάτωση. Τα τελευταία 5 χρόνια είχα διαδοχικές εγκυμοσύνες και η επιδερμίδα μου είναι λίγο ταλαιπωρημένη ήθελα μια εντατική θεραπεία. Το καλό με το Line Interception Powder Duo είναι ότι έχω ένα οικονομικό προϊόν 2 σε 1, που δεν υστερεί σε ποιότητα από τα άλλα προϊόντα. Το δοκίμασα με το booster που μου πρότειναν οι αισθητικοί αλλά και με απλό serum και η τόνωση ήταν εμφανής. Δεν μπορώ να πω τι μπορεί να κάνει μόνο του, αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιώ, με ικανοποιεί απόλυτα. Πιστεύω ότι για μια νέα γυναίκα, που δεν χρειάζεται εντατική θεραπεία είναι ιδανικό.

Ρεβέκκα Κ. To Line Interception Powder Duo είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη πρόταση τόσο για τις λεπτές γραμμές όσο και για τις ρυτίδες. Επιπλέον, για την περίοδο που διανύουμε, έχει και δείκτη προστασίας. Σε καλύπτει για τα πάντα και έχει μια πολύ πρακτική, ευέλικτη συσκευασία, ειδικά για όσες ταξιδεύουμε. Ένας βασικός σύμμαχος στην καθημερινότητά μας. Το χρησιμοποίησα μαζί με το booster. Οι δύο υφές του είναι εκπληκτικές, ένα βελούδο, ειδικά όμως η βραδινή κρέμα. Όταν δουλεύεις όλη μέρα και μόνο το βράδυ βρίσκεις λίγο χρόνο να ασχοληθείς με σένα, θέλεις από την κρέμα σου να σου αποδώσει τα μέγιστα, τη νύχτα που, ενεργοποιείται το βιολογικό μας ρολόι, οι μηχανισμοί της ανάπλασης και της ανανέωσης… Αισθάνεσαι ότι κάποιος ασχολείται με όλα αυτά και σε φροντίζει, ενώ εσύ κοιμάσαι και έχεις ένα χάδι στο πρόσωπο! Μετά τη δεύτερη εβδομάδα, η διαφορά είναι τόσο ορατή! Μια απόλυτα φυσική «παρέμβαση» στο πρόσωπο: γίνεται πιο σφριγηλό, πιο φωτεινό. Και κάτι που πρόσεξα σε μένα είναι ότι αναδεικνύει το χαμόγελο. Με τα χρόνια, ξέρετε, τα χείλη παίρνουν μια κλίση και η έκφρασή μας μοιάζει θλιμμένη. Με το Line Interception Powder Duo, η επιδερμίδα μου τονώθηκε τόσο που ήταν σαν να έχεις στο πρόσωπο ένα μόνιμο χαμόγελο!

 

Σχετικά θέματα
​Οι ρυτίδες δεν κοιμούνται ποτέ...
2017-03-23
​Οι ρυτίδες δεν κοιμούνται ποτέ...
 
10 γυναίκες μιλούν για … καλλυντικά (part II)
2017-07-07
10 γυναίκες μιλούν για … καλλυντικά (part II)
 

 

 

 

© Copyright 2019 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lierac Premium La Cure

 

2019-05-27
​Ψήφος ανανέωσης-για την επιδερμίδα…

Έχοντας συμπληρώσει  28 ημέρες χρήσης της πολυτελούς κούρας της Lierac , ζητήσαμε από τις 5 φίλες...  

Galénic, Aqua Infini Gel d’Eau Fraîcheur

 

2019-07-02
​Ατέλειωτη φρεσκάδα

Μπορεί ένα gel, δροσερό σαν το νερό, να εξασφαλίζει βέλτιστη ενυδάτωση ακόμα και σε μια ξηρή επιδερμίδα;...  

ANREye Supercharged Complex Synchronized Recovery

 

2018-09-24
Μήπως τα βλέπετε όλα μπλε;

Ζούμε μέρα-νύχτα με το βλέμμα καρφωμένο σε μια οθόνη, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι το μπλε φως...  

low budget beauty

 

2018-01-17
6 serums, που αγαπούν… το πορτοφόλι μας

Ποιος είπε πως η περιποίηση της επιδερμίδας είναι απαραίτητα ένα ακριβό σπορ; Η αγορά των καλλυντικών...  

SO

 

2018-07-19
Το ντεμακιγιάζ που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε

Μπορεί ένα προϊόν καθαρισμού να μετατρέψει μια πληκτική, για τις περισσότερες από εμάς, διαδικασία...  

L'Ymola

 

2019-05-29
Διαφορετικά σώματα- ξεχωριστές ανάγκες

Μετά από πολλά χρόνια «γνωριμίας» για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε και προσωπική...  

curly

 

2018-04-20
My curly hair heroes

Η ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη που προσφέρουν οι leave-in κρέμες δεν είναι μόνο ότι φροντίζουν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;