CONNECT:  
             

Ειδικότης μας, το καλλίγραμμο σώμα

Αντωνία Θωμοπούλου Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015
Αντωνία Θωμοπούλου
Chief Editor
 

Η σύγχρονη βιομηχανία της ομορφιάς, στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει την επιθυμία μας για καλοσχηματισμένο, αρμονικό σώμα, αφιέρωσε αμέτρητες ώρες επιστημονικής μελέτης και ερευνών στα εργαστήριά της. Ο συνδυασμός βιοτεχνολογίας και φυσικών συστατικών με καταγεγραμμένη ευεργετική δράση, αποδείχθηκε η πιο αξιόπιστη απάντηση. Το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα 44 χρόνια ιστορίας της Elancyl, της μάρκας που ταύτισε το όνομά της με το όμορφο γυναικείο σώμα.

1971. Η πρώτη μέθοδος για την κατ' οίκον αδυνατιστική, καλλυντική φροντίδα φέρει την υπογραφή Elancyl και αποτελείται από το θρυλικό, πλέον, γάντι για τοπικό μασάζ, ένα σαπούνι και μία κρέμα περιποίησης.

1978. Τα στοιχεία από τις επιστημονικές έρευνες αναδεικνύουν τη λιπολυτική δράση της καφεΐνης- γεγονός που εξηγεί , λένε πολλοί, τον καφέ εσπρέσο μετά από ένα λουκούλειο γεύμα- και η Elancyl φροντίζει να την συμπεριλάβει στη σύνθεση της νέας αδυνατιστικής κρέμας Crème Amnicissante Bi-Active.

1987. Κυκλοφορεί το πρώτο αδυνατιστικό προϊόν με μικρομόρια – Elancyl MP24- ,τα οποία στοχεύουν ταυτόχρονα σε λίπος και ιστούς, γεγονός που εξασφαλίζει πλούσια τονωτική και συσφιγκτική δράση .

1998 - 1999. Η νέα φόρμουλα Extreme Minceur στοχεύει στην ανθεκτική κυτταρίτιδα. Χάρη στις δύο μορφές καφεΐνης που περιέχει , για άμεση αλλά και σε βάθος χρόνου δράση, με την προοδευτική διείσδυση των αλάτων καφεΐνης, επιχειρεί να "παρέμβει" τόσο στη λιπογένεση όσο και στη λιπόλυση . Με αφορμή το νέο προϊόν η Elancyl μας συστήνει τη δραστική ουσία HMC ( hesperidine methyl chalcone) αποτέλεσμα ιατρικής έρευνας , η οποία δρα κατά της γλυκοζυλίωσης, μιας από τις βασικές αιτίες πρόωρης γήρανσης του συνδετικού ιστού, που έχει σαν αποτέλεσμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Την έκπληξη της χρονιάς την κάνει η συσκευασία σε μονοδόσεις. Πρακτική και εύκολη στη χρήση, δίνει το στίγμα της καθημερινής εφαρμογής των προϊόντων αδυνατίσματος.

2000. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις μελέτες στους μηχανισμούς σχηματισμού της κυτταρίτιδας αναδεικνύουν την ανάγκη δράσης στη λιπογένεση. H Elancyl μας συστήνει ένα φυτικό δραστικό συστατικό, τη φλοριτζίνη, από εκχύλισμα νεαρών κλαδιών μηλιάς , το οποίο αναχαιτίζει αποτελεσματικά τους μηχανισμούς λιπογένεσης. Να σημειώσουμε ότι στο μεταξύ προστίθενται στην οικογένεια Elancyl και προϊόντα για την αντιμετώπιση των ραγάδων, για την τόνωση του στήθους, για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, όπως επίσης και συνθέσεις για την καθημερινή καθαριότητα και ενυδάτωση, επιβεβαιώνοντας ότι για τη μάρκα, το σώμα αποτελεί αντικείμενο... αποκλειστικού ενδιαφέροντος.

2002. Είναι η χρονιά που οι επιστήμονες της Elancyl αναδεικνύουν το σημαντικό ρόλο της χρονοβιολογίας στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Το «σύστημα» Chrono Actif που κυκλοφορεί, περιλαμβάνει δύο μονοδόσεις σε μορφή αμπούλας, μία για τις πρωινές ώρες και μία για τις βραδινές. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις που λειτουργούν σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βιολογικούς ρυθμούς του ανθρωπίνου σώματος .

2004. Το επόμενο βήμα ακούει στο όνομα χρονοπρογραμματισμένη σύνθεση. Μια εφαρμογή το πρωί είναι αρκετή για να εξασφαλίσει στοχευμένη και διαρκή δράση των ενεργών συστατικών στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Και το συμπυκνωμένο εκχύλισμα καφεΐνης, που περιέχει ο ορός Concentré Lipo-réducteur, κρίνεται ως το πλέον κατάλληλο συστατικό.

2007. Το ζητούμενο πλέον για ακόμη πιο αποτελεσματική, αδυνατιστική δράση είναι η καύση των λιπών. Οι επιστημονικές μελέτες αναδεικνύουν τον καθοριστικό ρόλο των πρωτεϊνών UCP- συντελούν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού των λιπών και της ζάχαρης στο μιτοχόνδριο όπου και καίγονται- και επιστρατεύουν τη ξανθοξυλίνη, και εκχύλισμα από πιπέρι Σετσουάν, για την άμεση ενεργοποίησή τους. Το Cellu/Reverse 14 ημέρες, είναι το νέο προϊόν της συλλογής του οίκου που αναζωογονεί και τονώνει τους φυσικούς μηχανισμούς διάσπασης των λιπών , το οποίο συστήνεται ιδιαίτερα στις περιπτώσεις με εγκατεστημένη κυτταρίτιδα.

2009. Μια διαφορετική προσέγγιση- ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής- στο καυτό θέμα αδυνάτισμα/λεπτή σιλουέτα επιχειρείται αυτήν τη χρονιά από την Elancyl. Το συμπλήρωμα διατροφής Global Silhouette με 100% φυτική σύνθεση έρχεται να συνδράμει στη μάχη κατά των παραπανίσιων κιλών ενισχύοντας την αποβολή των υγρών και αποσυμφορίζοντας τον οργανισμό.

2010. Χάρη στην πλούσια τεχνογνωσία των σαράντα, περίπου, χρόνων στο πιο φλέγον ζήτημα της γυναικείας σιλουέτας, την κυτταρίτιδα, η Elancyl συγκεντρώνει σε μία φόρμουλα όλες τις καινοτομίες και τα ενεργά συστατικά στοχεύοντας στην τριπλή λειαντική, τονωτική και προληπτική δράση με το προϊόν Offensive Cellulite 14 ημέρες.

2012. Για μία ακόμη φορά το φυτικό βασίλειο είναι η πηγή έμπνευσης τη επιστημονικής ομάδας της Elancyl. Η κεκρόπια, ένα φυτό με αποδεδειγμένες λιπολυτικές «αρετές» συνδυάζεται με την κλασική καφεΐνη στη νέα σύνθεση Cellu Slim ™ για να απαλύνουν από κοινού τα σημάδια της επίμονης κυτταρίτιδας.

2014. Στη συλλογή προϊόντων σώματος της Elancyl προστίθεται και η νυχτερινή αδυνατιστική φροντίδα. Η κρέμα Cellu Slim Night επιστρατεύει ένα νέο μόριο θαλάσσιας βιοτεχνολογίας, το οποίο ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας, στη φάση αποθήκευσης των λιπών,

στοχεύοντας στην αποδέσμευσή τους. Χάρη δε σε μια σειρά κινήσεων μασάζ ειδικά σχεδιασμένων από φυσιοθεραπευτή, η λειαντική, δράση του προϊόντος γίνεται σύντομα ορατή ακόμα και... δια γυμνού οφθαλμού.

2015. Το τελευταίο απόκτημα της συλλογής Elancyl είναι το Celluslim 45+, μια ενισχυμένη σύνθεση που λεπταίνει και αναδιαμορφώνει γλουτούς, τους μηρούς, την κοιλιά και τα μπράτσα. Εμπλουτισμένη με ξηρό εκχύλισμα μήλου, το οποίο όπως αποδείχθηκε, έχει ισχυρή συσφιγκτική δράση, στοχεύει στην καταπολέμηση όχι μόνο της ανθεκτικής κυτταρίτιδας αλλά και της χαλάρωσης, η οποία έρχεται να προστεθεί στα ενοχλητικά σημάδια που εμφανίζονται στο γυναικείο σώμα μετά τα 45. Η υφή του νέου προϊόντος είναι απολαυστική, ιδανική για εφαρμογή με την ειδικά μελετημένη τεχνική μασάζ που προτείνει, όπως πάντα, η Elancyl.

 

 

 

© Copyright 2019 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.