ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΚΙΑ

Ο Νοέμβριος της ώριμης επιδερμίδας

Λίγο πριν τα 50 η επιδερμίδα φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή. Οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι μεγάλες και απότομες, ενώ στα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση, τα σημάδια της ορμονικής γήρανσης αποτυπώνονται έντονα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Η ώριμη επιδερμίδα δεν παύει να είναι όμορφη. Απλά αλλάζει και αποκτά νέες ανάγκες. Γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία!

Ο φετινός Νοέμβριος των Skingurus είναι αφιερωμένος στην ώριμη επιδερμίδα, πριν και μετά την εμμηνόπαυση. Σε συνεργασία με την KORRES, θα μιλήσουμε για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο δέρμα, για τις ανησυχίες των γυναικών που τις βιώνουν, για τις νέες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν σε αυτή την σημαντική περίοδο της ζωής τους, για την επιστημονική έρευνα και τα φυσικά συστατικά που έχουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε «σημάδι».

​Κουβεντιάζοντας για το δέρμα, μετά τα 40

Πριν λίγες μέρες σας ρωτήσαμε για τις αλλαγές που παρατηρείτε να συμβαίνουν στο δέρμα σας, για τις ανησυχίες σας και για τις προτεραιότητές σας σε αυτή την σημαντική περίοδο της ζωής σας. Οι απαντήσεις που δώσατε, στάθηκαν αφορμή για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση «εφ’ όλης της ύλης», με μια ειδικό, που ίσως λύσει πολλές από τις απορίες σας.

Δείτε περισσότερα

​Όσα βλέπει ο καθρέφτης μας

Μεγαλώνοντας, αυτό που ενδόμυχα μας φοβίζει είναι ότι χάνουμε ένα σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς μας, ότι παύουμε να είμαστε ελκυστικές. Έτσι, από τη δεκαετία των 40 και μετά, όλο και συχνότερα ψάχνουμε στον καθρέφτη να διακρίνουμε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο πρόσωπό μας. Και, στο πρώτο που βλέπουμε τα σημάδια γήρανσης είναι φυσικά τα μάτια…

Δείτε περισσότερα

Η φύση… εν δράσει

Αναπλήρωση όγκου και πυκνότητας, βαθιά ενυδάτωση, επανόρθωση ρυτίδων. Τρεις πολύτιμες δράσεις για την ώριμη επιδερμίδα που έχει περάσει το κατώφλι της εμμηνόπαυσης, από μια ισχυρή φυσική αντιγηραντική σειρά. Δοκιμάσαμε τη Λευκή Πεύκη της Korres και δεν βρίσκουμε κανέναν απολύτως λόγο να την εγκαταλείψουμε.

Δείτε περισσότερα

Από το λαιμό ως το ντεκολτέ: εκεί που η γήρανση έρχεται γρήγορα

Είναι μια ζώνη διαφορετική, εύθραυστη, με μικρές αντοχές, διαρκώς εκτεθειμένη και πολύ συχνά παραμελημένη. Δεν είναι επομένως παράξενο που πρώτη αυτή, μας θυμίζει ότι ο χρόνος περνά. Ευτυχώς, έχουμε πλέον τα «όπλα» για να προλάβουμε αλλά και να επανορθώσουμε τη φθορά.

Δείτε περισσότερα

​Εμμηνόπαυση: τι αλλάζει στο δέρμα

Ένα φυσικό φαινόμενο, η ορμονική γήρανση, σηματοδοτεί και μια σειρά από αλλαγές στην όψη και υφή του δέρματος. Να τις αποτρέψουμε, είναι δύσκολο. Αν όμως τις γνωρίζουμε, μπορούμε, τουλάχιστον, με τη σωστή περιποίηση, να καθυστερήσουμε την εμφάνισή τους, μειώσουμε την έντασή τους και γιατί όχι, σε ένα ποσοστό να τις αναστρέψουμε.

Δείτε περισσότερα

Το κάτι παραπάνω που έγινε συνήθεια

Το νέο Korres, Μαύρη Πεύκη 3D Gel Σμίλευσης Λαιμού-Ντεκολτέ, είναι σίγουρο πως, χάρη στην ενισχυμένη του σύνθεση με συστατικά που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και την εξόχως απολαυστική υφή του θα κερδίσει ακόμη και τις πιο δύσπιστες για την ανάγκη καθημερινής, έξτρα περιποίησης της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Δείτε περισσότερα

© Copyright 2019 Korres - All Rights Reserved