CONNECT:  
           


INGREDIENTS LIST A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

A K L M P Α Ά Β Γ Δ Ε Έ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ

Açai berry Ακάι Ο καρπός ενός φοινικοειδούς που ευδοκιμεί στην Βραζιλία, στο Δέλτα του Αμαζονίου. Συγγενικό......
Achillea millefolium/ yarrow Αχίλλεια η χιλιόφυλλος/αχιλλέα Τι είναι: Πολυετής αυτοφυής αρωματική πόα της οικογένειας των σύνθετων (Asteraceae/ Compositae)......
Activated charcoal/carbon Ενεργός άνθρακας Ο ενεργός άνθρακας είναι φυσικό συστατικό. Η πρώτη ύλη, μια λεπτή, άοσμη, άγευστη μαύρη......
AHA Άλφα υδροξυ-οξέα φρούτων Οργανικά μόρια της τάξης των οξέων-αλκοολών τα οποία περιέχονται σε φρούτα και σε ορισμένες......
Algae, extract Φύκη (φύκια), εκχύλισμα Φυσικά συστατικά που προέρχονται από την εκχύλιση των φυκών, μιας οικογένειας μονοκύτταρων......
Allantoin Αλλαντοΐνη Λευκή, άχρωμη πούδρα, που παράγεται συνθετικά από την ουρία ή το γλυκοξυλικό οξύ .Η αλλαντοΐνη......
Aloe vera Αλόη η γνήσια Ενδημικό φυτό της Β. Αφρικής με σαρκώδη φύλλα και αγκάθια στο περίγραμμά τους Ευδοκιμεί......
Alpha lipoid acid Άλφα λιποϊκό οξύ Ένζυμο με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό
Apricot Kernel Oil Έλαιο Βερίκοκου Ένα υψηλής ποιότητας φυτικό έλαιο, ανοιχτού χρώματος, με ελαφρύ ευχάριστο άρωμα, που προέρχεται......
Argan oil Αργανέλαιο Το έλαιο Argan ή αργανέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων του κουκουτσιού των καρπών......
Argireline (Acetyl Hexapeptide-3) Αργιρελίνη (ακετυλεξαπεπτίδιο-3) Συνθετικό πεπτίδιο. Παρασκευάστηκε από την ισπανική εταιρεία Lipotec
Arnica montana, extract Αρνίκη η ορεινή, εκχύλισμα Ρευστή ουσία καφέ χρώματος που προέρχεται από το εκχύλισμα του ενδημικού βοτάνου της αλπικής,......
Astaxanthin Ασταξανθίνη Χρωστική σκούρου κόκκινου χρώματος θαλάσσιας προέλευσης. Ανήκει στην οικογένεια των καροτενοειδών......
Avena Sativa / Oat Extract Βρώμη η ήμερη, Εκχύλισμα Το εκχύλισμα των σπόρων της βρώμης
Avobenzone Αβομπενζόνη Συνθετικό ελαιοδιαλυτό συστατικό αντιηλιακών προϊόντων, γνωστό κυρίως με την εμπορική ονομασία......
Avocado oil Αβοκάντο, Έλαιο Έλαιο πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β,D και Ε, λεκιθίνη και λιπαρά οξέα που παράγεται από την......
Azelaic Acid Aζελαϊκό οξύ Δραστική ουσία (δικαρβοξυλικό οξύ) που προέρχεται από σπόρους σιταριού, βρόμης και κριθαριού......
Beta-Carotene Βήτα-καροτένιο/καροτίνη Χρωστική που ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των καροτενοειδών. Βρίσκεται σε πολλά φρούτα και......
Beta-glucanes β-γλυκάνες Οι β-γλυκάνες είναι φυσικοί πολυσακχαρίτες που ενισχύουν τον μηχανισμό αυτοάμυνας της επιδερμίδας......
Bisabolol Βιζαμπολόλη Φυσική ουσία που προέρχεται από το αιθέριο έλαιο του χαμομηλιού, πλούσια σε πανθενόλη .......
Blackcurrant oil (Ribes nigrum) Φραγκοστάφυλο (Έλαιο) Το έλαιο μαύρου φραγκοστάφυλου προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του καρπού (ένα......
Blue-green algae Kυανoφύκη Απλοί οργανισμοί (φωτοσυνθετικά βακτήρια) που ανήκουν στην ομάδα των προκαρυωτικών κυανοφυκών......
Boutylene glycol Βουτυλενογλυκόλη Συνθετικό διαλυτικό
Caffeine, extract Καφεΐνη, εκχύλισμα Οργανική ουσία-λευκοί κρύσταλλοι- με ψυχοδιεγερτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που......
Calentula officinalis, extract Καλέντουλα η φαρμακευτική, Εκχύλισμα Ένα από τα πιο γνωστά φαρμακευτικά βότανα. Το όνομά της προέρχεται από τη λατινική λέξη......
Centella Asiatica (Gotu Kola) Σεντέλα η Ασιατική Το τιτλοποιημένο εκχύλισμα της σεντέλας της Ασιατικής (Centella Asiatica) γνωστής και σαν......
Ceramides Κηραμίδια Μόρια λιπιδίων (9 διαφορετικά είδη τα οποία αποτελούνται από σφιγγοσίνη και ένα λιπαρό......
Cetyl Alcohol Κετυλική Αλκοόλη Πολυ-χρηστική λιπαρή αλκοόλη, με λευκή και κηρώδη μορφή, φυτικής προέλευσης (από το φοινικέλαιο),......
Chia seed oil Έλαιο σπόρων Chia Οι σπόροι chia προέρχονται από το Salvia Hispanica, ένα ανθοφόρο φυτό της οικογένειας Lamiaceae......
Cholesterol Χοληστερόλη Η χοληστερόλη (cholesterol) Μια μονοακόρεστη στεροειδής αλοόλη που βρίσκεται στη μεμβράνη......
Clay Άργιλος Μαλακό, λασπώδες πέτρωμα, πλούσιο σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και μικροοργανισμούς. Έχει αντιφλεγμονώδη,......
Coenzyme Q10 (Ubiquinone) Συνένζυμο Q10 (Ουμπικινόνη) Λιποδιαλυτή ουσία με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μοιάζει με τη βιταμίνη......
Collagen Κολλαγόνο Το σύνολο -περισσότερες από 25- πρωτεϊνών που υποστηρίζουν τους ιστούς του δέρματος, των......
Copper Peptides Πεπτίδια χαλκού Μικροσκοπικά κλάσματα πρωτεϊνών με ισχυρό δεσμό προς τα ιόντα χαλκού. Βρίσκονται φυσιολογικά......
Dimethicone Διμεθικόνη Ένα πολυμερές με βάση τη σιλικόνη με μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
DMAE Διμεθυλαμινοαιθανόλη Η διμεθυλαμινοαιθανόλη, γνωστότερη με τη συντομογραφία DMAE, είναι μια ουσία που παράγεται......
Ellagic Acid Ελαγικό οξύ Πολυφαινολική ουσία που βρίσκεται σε λαχανικά, ξηρούς καρπούς και φρούτα (π.χ. στο ρόδι,......
Equisetum arvense (horsetail) extract Ιππουρίδα ή εκουϊζέτο (εκχύλισμα) Θαμνώδες πολυετές φυτό, της οικογένειας των ιππουριδιειδών, με ύψος που δεν ξεπερνά τα......
Ethanolamines Αιθανολαμίνες Αζωτούχες οργανικές ενώσεις, αμινοπαράγωγα της αιθυλικής αλκοόλης. Οι πιο γνωστές είναι......
Ethyl Acetate Οξικός Αιθυλεστέρας Άχρωμο υγρό με γλυκιά, φρουτώδη οσμή
Ferulic acid Φερουλικό οξύ Φαινολική ένωση με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ανήκει στην οικογένεια των υδροξυκινναμικών......
Ginger ( Zingiber officinale root extract) Τζίντζερ (εκχύλισμα ρίζας Ζιγγίβερης της φαρμακευτικής) Το εκχύλισμα τζίντζερ (ονομάζεται και πιπερόριζα) προέρχεται από το κονδυλόμορφο ρίζωμα......
Ginkgo Biloba Γκίνγκο Μπιλόμπα Εκχύλισμα φύλλων του φυτού Γκίνγκο , πλούσιο σε αντιοξειδωτική κερσετίνη
Gluconolactone Γλυκονολακτόνη Ένα πολυ-υδροξύ οξύ (ΡΗΑ) νεότερης γενιάς με απολεπιστικές και ενυδατικές ιδιότητεςς
Glycerin (Glycerol) Γλυκερίνη (Γλυκερόλη) Η γλυκερίνη (glycerin) είναι η εμπορική ονομασία της προπανοτριόλης ή γλυκερόλης (glycerol)......
Glycolic Acid Γλυκολικό οξύ Άχρωμο και άοσμο υγρό, το πιο γνωστό από τα οξέα φρούτων ή α-υδροξυοξέα (ΑΗΑ). Το γλυκολικό......
Hamamelis virginiana/witch hazel Αμαμελίδα /αμαμηλίς η παρθενική Μεγάλος θάμνος - μπορεί να φτάσει και τα 6 μέτρα- με οβάλ φύλλα τα οποία πέφτουν το φθινόπωρο......
Hexanediol- 1,2 Exanediol Εξανεδιόλη- 1,2 Εξανεδιόλη Ένα διάφανο, ελαφρώς κιτρινωπό υγρό
Hyaluronic acid Υαλουρονικό Οξύ Μια φυσική ουσία-πολυσακχαρίτης- του ανθρώπινου συνδετικού ιστού , η οποία ρυθμίζει τα......
Hydrolyzed wheat protein Υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού Παράγωγο του σιταριού, με μικρότερο μοριακό βάρος από την πλήρη πρωτεΐνη, πλούσιο σε ακόρεστα......
Hydroquinone Υδροκινόνη Χημική ουσία, φαινολικός παράγοντας υποχρωματισμού
Isothiocyanates Ισοθειοκυανάτες Ομάδα φυτοχημικών θειούχων ενώσεων, οι οποίες απελευθερώνονται με τη βοήθεια ενζύμων όταν......
Ivy leaves extract (Hedera Helix) Κισσός, (Έλιξ) Εκχύλισμα φύλλων Έλαιο από τα φύλλα του αναρριχώμενου φυτού hedera helix (κισσός) . πλούσιο σε σαπωνίνες,......
Jojoba, oil Χοχόμπα, Έλαιο Υγρό κερί που παράγεται στον σπόρο του θάμνου χοχόμπα (Simmondsia chinensis), ενδημικού......
Kojic acid Κοζικό οξύ Μεταβολικό προϊόν από ορισμένα είδη μυκήτων (Aspergillus και Penicillium). Παράγεται κατά......
Lactic acid Γαλακτικό οξύ Ένα από τα ισχυρότερα άλφα υδροξυ-οξέα. Προέρχεται από το γάλα, αλλά παράγεται και συνθετικά......
Laminaria Digitata, Laminaria Ochroleuca Laminaria Digitata, Laminaria Ochroleuca Δύο από τα 20.000 περίπου είδη φυκών. Αποτελούνται από νερό , ζουν μέσα σ’ αυτό και περιέχουν......
L-Ascorbic acid Λ-Ασκορβικό οξύ Μια υδατοδιαλυτή μορφή της βιταμίνης C, με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.......
Lemon balm Μελισσόχορτο Η μέλισσα η φαρμακευτική (melissa officinalis) είναι περισσότερο γνωστή σαν μελισσόχορτο,......
LHA, Lipo Hydoxy Acid, Capryloyl Salicylic Acid Λιπο-υδροξυοξύ, καπρυλοϋλοσαλικυλικό οξύ (LHA) Παράγωγο (εστέρας) του σαλικυλικού οξέως
Linoleic Acid (LA) Λινελαϊκό οξύ Ένα πολυακόρεστο ωμέγα 6 λιπαρό οξύ. Ο οργανισμός μας έχει την ικανότητα να παράγει όλα......
Liposomes Λιποσώματα Μικροσκοπικές σφαίρες φτιαγμένες από τα ίδια υλικά με την μεμβράνη των κυττάρων - ένας......
Liquorice extract (Glycyrrhiza glabra) Γλυκόριζα (Γλυκύρριζα η λεία), εκχύλισμα Αυτοφυής, πολυετής πόα, η οποία φθάνει σε ύψος από 50 εκατοστά μέχρι 1 μέτρο. Οι χνουδωτοί......
Methylisothiazolinone (MIT), Methylchloroisothiazolinone (MCI) Μεθυλισοθειαζολινόνη/ Μεθυλοχλωροϊσοθειαζολινόνη Η Μεθυλισοθειαζολινόνη (methylisothiazolinone) , γνωστή ως MIT -την οποία ωστόσο συναντάμε......
Mexoryl SX (Ecamsule)/ Mexoryl XL Mexoryl SX (Ecamsule)/ Mexoryl XL Χημικά φωτοσταθερά αντιηλικά φίλτρα που αναπτύχθηκαν και κατοχυρώθηκαν από την L'Oreal......
Mica Μίκα (μαρμαρυγίες) Ομάδα πυριτικών ορυκτών μετάλλων με κρυσταλλική δομή που αντανακλά το φως
Milk thistle (Silybum marianum) extract Γαϊδουράγκαθο (Σίλυβο το Μαριανό), εκχύλισμα Διετές αυτοφυές ακανθώδες φυτό , ιθαγενές της Μεσογείου και των χερσότοπων της νότιας Ευρώπης.......
Mineral oil Ορυκτό έλαιο Παράγωγο (υγρή γέλη) πετρελαίου με διάφανη, άοσμη σύσταση
Moringa Oleifera (extract, oil) Μορίνγκα (εκχύλισμα, έλαιο) Το Μορίνγκα είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται σε περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Περιλαμβάνει......
N-acetyl Glucosamide (NAG) Ν-ακετυλο γλυκοζαμίνη (NAG) 'Ενα παράγωγο μονοσακχαρίτη της γλυκόζης
Neohesperidin DHC (Di-hydrochalcone) Νεοεσπεριδίνη DHC (Διυδροχαλκόνη) Ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία. Παράγεται με υδρογόνωση της νεοεσπεριδίνης , ενός φλαβονοειδούς......
Niacinamide/nicotinamide Νιασιναμίδιο/ νικοτιναμίδιο Το νιασιναμίδιο ή νικοτιναμίδιο είναι μια υδροδιαλυτή μορφή της βιταμίνης Β3
Niaouli (Melaleuca Quinquenervia/ Viridiflora), Νιαουλί (Λευκόδεντρο) Αειθαλές δέντρο που ευδοκιμεί στις τροπικές ζώνες της Αυστραλίας, στη Νέα Καληδονία, τη......
Octocrylene Οκτοκρυλένιο Οργανική ουσία ( εστέρας) . Ένα άχρωμο, διαυγές ελαιώδες υγρό, ενεργό συστατικό πολλών αντηλιακών......
Olive oil, extract Λάδι ελιάς, Εκχύλισμα Έλαιο που εξάγεται από τον καρπό του ελαιόδενδρου (Olea Europea), πλούσιο σε λιπαρά οξέα......
Palm Oil/Palm Kernel Oil Φοινικέλαιο Το φοινικέλαιο (Palm oil ) είναι ένα βρώσιμο φυτικό έλαιο, κόκκινου χρώματος (λόγω του β-καροτένιου......
Palmitic Acid Παλμιτικό οξύ Ένα από τα πιο διαδεδομένα κορεσμένα λιπαρά οξέα. Απαντάται στους ιστούς του οργανισμού......
Panthenol Πανθενόλη Μια προβιταμίνη που προέρχεται από την ένωση παντοθενικού οξέως (βιταμίνη Β5) και οινοπνεύματος.......
Passiflora incarnate (extract)) Πασιφλόρα (εκχύλισμα) Ενδημικό αναρριχητικό φυτό της Αμερικανικής ηπείρου.Η ανήκει στην οικογένεια Passifloraceae......
Phenoxyethanol Φαινοξυαιθανόλη Χημική σύνθεση γνωστή και ως αιθυλενο γλυκολ μονοφαινολ αιθέρας. Είναι ένας αιθέρας γλυκόλης,......
Phthalates Φθαλικές ενώσεις Άχρωμες, άοσμες χημικές ενώσεις (φθαλικοί εστέρες) μεγάλου ή μικρού μοριακού βάρους που......
Polyethylene glycol (PEG) Πολυαιθυλενογλυκόλη Τα PEGs (συντομογραφία της πολυαιθυλενογλυκόλης) δεν είναι ένα συστατικό αλλά πολυμερή......
Pomegranate extract (Punica granatum) Ρόδι (εκχύλισμα) Ο βρώσιμος καρπός ενός μικρού φυλλοβόλου δέντρου ή θάμνου, ενδημικού του Ιράν , που ευδοκιμεί......
PPD/paraphenylenediamine PPD/παραφαινυλενδιαμίνη Χημική χρωστική ουσία (συγκεκριμένα μια ομάδα χρωμοφόρων συστατικών), που χρησιμοποιείται......
Propylene Glycol Προπυλενογλυκόλη Συνθετικός διαλύτης. Άχρωμη, κολλώδης, γλυκιά οργανική αλκοόλη με υγροσκοπικές ιδιότητες......
Quercetin Κερσετίνη Ισχυρό αντιοξειδωτικό της οικογένειας των φλαβονοειδών. Βρίσκεται στα εσπεριδοειδή, τα μήλα,......
Resveratrol Ρεσβερατρόλη Ενεργό συστατικό που βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στη φλούδα των σταφυλιών -ιδιαίτερα......
Retinol Ρετινόλη Ένα λιποδιαλυτό παράγωγο της βιταμίνης Α με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Απορροφάται εύκολα......
Rhamnose Ραμνόζη Ένα φυτικό ενεργό συστατικό , κατοχυρωμένο από τον όμιλο L’Oréal, με ισχυρή αντιρυτιδική......
Rosa Centifolia (extract) Εκατοντάφυλλη τριανταφυλλιά (εκχύλισμα) Ποικιλία (υβρίδιο) άγριας τριανταφυλλιάς. Ανθίζει προς το τέλος της άνοιξης (Μάιο) κυρίως......
Royal Jelly Βασιλικός πολτός Τι είναι: H λευκή, παχύρρευστη ουσία που εκκρίνεται από τους αδένες του φάρυγγα των μελισσών......
Ruscus aculeatus Ρούσκος ο κεντρωτός Αειθαλές θαμνώδες φυτό ενδημικό των ορεινών περιοχών της εύκρατης ζώνης της Μεσογείου και......
Salicylic Acid Σαλικυλικό οξυ Ανήκει στα β-υδροξυ-οξέα (ΒΗΑ). Προέρχεται από τον φλοιό της λεύκας, μπορεί ωστόσο να παρασκευαστεί......
Saponaria officinalis, Soapwort (extract) Σαπωνάρια η φαρμακευτική (εκχύλισμα Πολυετές, ποώδες φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Καρυοφυλλιδών. Το εκχύλισμα από άνθη......
Sesame seed oil (Sesamum Indicum ) Σησαμέλαιο (Σήσαμον το Ινδικό) Φυτικό έλαιο ανοιχτού κίτρινου χρώματος που εξάγεται με έκθλιψη από τους σπόρους ενός ......
Shea Butter (Butyrospermum parkii) Βούτυρο Καριτέ (Βουτυρόσπερμο) Εκχύλισμα από την επεξεργασία των καρπών του δέντρου Vitellaria Paradoxa, το οποίο ευδοκιμεί......
Silicones Σιλικόνες Συνθετικές ενώσεις που παράγονται μέσα από πολύπλοκες χημικές διαδικασίες από την ένωση......
SLS-SLES, Sodium Lauryl Sulfate & Sodium Laureth Sulfate Λαουρυλοθειικό νάτριο/αιθέρας Συνθετικοί απορρυπαντικοί και αφριστικοί παράγοντες (επιφανειοδραστικές ουσίες) .
Snail Slime Έκκριμα σαλιγκαριού Το έκκριμα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων -αφού καθαριστεί......
Squalene Σκουαλένιο Υγροσκοπική ουσία, φυσικό συστατικό των λιπιδίων και του σμήγματος του δέρματος . Στη σύνθεση......
Sweet Almond Oil Αμυγδαλέλαιο Το αμυγδαλέλαιο προέρχεται από την ξηρή έκθλιψη των καρπών του φυτού Προύμνη η Γλυκεία (Prunus......
Tea Tree oil (Melaleuca Alternifolia) Τεϊόδεντρο (έλαιο) Το αιθέριο έλαιο του τεϊόδεντρου είναι ένα διάφανο, ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, με έντονη μυρωδιά......
Titanium dioxide Διοξείδιο του τιτανίου Λευκή σκόνη ορυκτής προέλευσης, προϊόν χημικής επεξεργασίας
Tocopherols Τοκοφερόλες Ομάδα λιποδιαλυτών χημικών ενώσεων, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Περιέχονται κυρίως σε......
Tocopheryl Acetate Οξική Τοκοφερόλη Εστέρας, μια λιποδιαλυτή μορφή της Τοκοφερόλης, δηλαδή της Βιταμίνης Ε, φυσικός μαλακτικός......
Triclosan Τρικλοζάνη Μια λευκή πούδρα χημικής προέλευσης, η οποία έχει την ιδιότητα να σκοτώνει μια μεγάλη γκάμα......
Urea Ουρία Υδρόφιλος απολεπιστικός και μαλακτικός παράγοντας
Vaseline Petroleum jelly-Petrolatum Βαζελίνη- Γέλη Πετρελαίου Υποπροϊόν πετρελαίου. Προέρχεται από τη μείξη ορυκτελαίων και κηρών παραφίνης και είναι......
Whey Proteins Πρωτεΐνες γάλακτος Το υδατοδιαλυτό μέρος (5% λακτόζη σε νερό, πλούσιο σε αμινοξέα) από την πήξη του αγελαδινού......
Wild Rose (Rosa Canina) Άγριο Τριαντάφυλλο Αναρριχητικός θάμνος -φθάνει τα 5 μέτρα- της οικογένειας των Rosaceae . Ευδοκιμεί στην......
Xanthines/Xanthenes Ξανθίνες Ομάδα αλκαλοειδών χημικών ενώσεων με διεγερτική δράση. Ονομάζονται επίσης μεθυλξανθίνες......
Yellow poppy extract (glaucium flavum) Κίτρινη παπαρούνα (εκχύλισμα) Διετές αρωματικό και φαρμακευτικό φυτό με κίτρινα άνθη . Ανήκει στην οικογένεια Papaveraceae......
Zinc oxide Οξείδιο του ψευδαργύρου Λευκή κρυσταλλοειδής σκόνη, ανθεκτική στο νερό, προϊόν χημικής ένωσης του ψευδαργύρου με......

 

© Copyright 2017 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 


Τα πιο συνηθισμένα συστατικά καλλυντικών για να καταλαβαίνετε... τα ψιλά γράμματα στις συσκευασίες των προϊόντων.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;